Privatnost podataka | Vinarija Zvonko Bogdan Skip to main content

Privatnost podataka

Podaci kupaca, koji se daju prilikom rezervacije na sajtu reservations.vinarijazvonkobogdan.com, se čuvaju u maksimalnoj mogućoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi, koriste se isključivo za rezervacije.

Primenjujemo najsavremenije organizacione, kadrovske i tehničke mere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa, što uključuje, ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovani transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika popunjavanjem formulara za prijavu, naručivanjem, itd.

Da bismo uspešno obradili Vašu rezervaciju potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam potvrdimo rezervaciju.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i/ili sms obaveštenja.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Prodajno osoblje reservations.vinarijazvonkobogdan.com garantuje tajnost podataka i obavezuje se da ni pod kojim razlozima iste neće otkrivati trećim licima. Cilj nam je da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu bez žrtvovanja bilo kojih od vaših standarda privatnosti.